Kuchnia z ziemi. Warsztaty kulinarne
NABÓR ZAMKNIĘTY - BRAK MIEJSC
Po czerwcowych warsztatach gotowania z dzikich roślin, znanych szerzej jako chwasty, przed nami kolejny kurs kulinarny. Pozostajemy przy strategii kopania w ziemi, ale tym razem zajmiemy się nie tylko tym, co wykopują ogrodnicy, ale także tym, co wykopują archeolodzy.
Serdecznie zapraszamy na warsztaty Kuchnia z ziemi - 14.X-18.XI (środy), g. 17-20. Więcej TUTAJ.
Po czerwcowych warsztatach gotowania z dzikich roślin, znanych szerzej jako chwasty, przed nami kolejny kurs kulinarny. Pozostajemy przy strategii kopania w ziemi, ale tym razem zajmiemy się nie tylko tym, co wykopują ogrodnicy, ale także tym, co wykopują archeolodzy.
Serdecznie zapraszamy na warsztaty Kuchnia z ziemi - 14.X-18.XI (środy), g. 17-20. Więcej TUTAJ.
kwas buraczany |